Sarah-Jane’s Hairfashion heeft een eigen verzorging productlijn op de markt gebracht onder de naam “You’re Worthy” (Jij bent waardevol). Een natuurlijk en handmade product voor hair en body. You’re Worthy wordt geleverd in 3 milieuvriendelijke recyclebare glazen potjes. Small, medium en large. Een cadeautje en weldaad voor je haar en huid.

De crème bestaan uit pure natuurlijke ingrediënten met o.a. Shea butter, Aloe vera, cocos olie, etherische oliën en water. De crème bevat vitamine A, E en F en voedende ingrediënten.

Een heerlijk cadeau om met de feestdagen te geven!

De reacties op de “You’re Worthy” producten zijn lovend, het product trekt gelijk in het haar, zonder het haar te verzwaren. Geeft een mooie glans en is erg voedend, door de vitamine die in het product zit. Er zitten geen parabenen, sulfaten en kunststoffen in. De “You’re Worthy” crème is ook geschikt voor mensen met een allergische en gevoelig huid. Kortom… een cadeautje en weldaad voor je haar en huid.

De “You’re Worthy” crème is in de salon verkrijgbaar in 3 potjes: een small € 9,95 (20 ml), medium 14,95 (30 ml) en large € 24,95 (120 ml) verkrijgbaar.

En de potjes zijn recylcebaar in de salon.