Sarah Janes hair kapsalon in Amsterdam

Sarah Jane’s Hairfashion

We nemen je mee in de hairstyling salon van Sarah Jane.  Wanneer je in de salon komt word je op een professionele manier geadviseerd en behandeld.

Vanaf het moment dat je binnenstapt merk je dat je met een professioneel in contact bent gekomen die het vak met passie uitvoert. Door haar deskundigheid en vriendelijkheid voelen klanten zich direct op hun gemak. Aan elke klant wordt persoonlijke aandacht gegeven.  

Wij kijken en denken met u mee om te zien wat bij u past. U gaat dan met een tevreden en blij gevoel de deur uit.

Dames

Voor de dames kunnen wij een mooie coupe knippen. Niets is voor Sarah-Jane Hair te bond. Wilt u een kinky kapsel voor een gala, opsteken voor de mooiste dag van uw leven of een nonchalant kapsel, u kunt hiervoor bij ons terecht. Heeft u een uitje, laat het ons weten en wij verzorgen een mooie look voor u.

Heren

De man van nu is ook meer met het uiterlijk bezig. Dat alleen de vrouwen op hun uiterlijk letten en er iets aan mochten doen, is allang achterhaald.
 Ook voor de mannen kunnen wij de nieuwste creaties maken en volgen wij de nieuwste trends.

Kinderen

Bij Sarah Janes Hair zien we graag kinderen. En ook voor de kleintjes weten wij leuke kapsels te bedenken. 
Wij hebben een leuk kinderautostoel waar elk kind zich wel fijn in voelt en de behandeling aangenaam ervaart. En natuurlijk altijd wat lekkers te drinken.

Bruiloft

Opgestoken bruidskapsel en kleurringen

Wat Sarah Jane’s extra meeneemt in haar vak is het vervaardigen van opgestoken bruidskapsels. Dit is een vaardigheid dat tegenwoordig vrijwel weinig voorkomt.