Er zijn klanten in de kapsalon die de trends volgen en graag door Sarah-Janes Hair geadviseerd willen worden. Eerst luister ik naar de wens van de klant, kijk naar het type haar en naar het gezichtsprofiel. Ook adviseer ik wat bij de verzorging van het desbetreffende kapsel hoort. Dit kan bestaan uit een shampoo, crème, wax, mousse, gel, serum of haarspray.

Bruidarrangementen

Op je trouwdag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Ook hierbij ben je bij Sarah-Janes hair op het juiste adres. Op afspraak voeren wij eerst een proefkapsel en proefmake-up uit. Sarah-Janeshair is gespecialiseerd in opgestoken bruidskapsels wat tegenwoordig niet zoveel meer aan de orde is. Ook de bruidsmeisjes zijn in goede handen bij Sarah-Janeshairsalon.

Weaving

Voor een haarverlenging, andere kleur, voller wordend haar is een weaving de ideale oplossing. Ik adviseer hierbij een goede weaving wat bestaat uit natuurhaar; een goede kwaliteit weaving en géén synthetisch haar. Bij een goede verzorging van een weaving kan het haar tussen de 6-8 weken blijven zitten. De weaving is mogelijk bij zowel Europees, Aziatisch als Black hair. De weaving komt in verschillende lengtes
voor. De stijlen zijn te vinden in gekruld, stijl en kroes haar. Het belang van een goede weaving is het feit dat je alles kunt doen met het haar wat je ook met natuurlijk haar zou kunnen doen.; mits deze goed verzorgd wordt.

Haarkleuren

De haarkleur voor 2015 is butterblond, paars, violet en warm oranje.
Verschillende haarkleuren in de salon zijn mogelijk. De keuze bestaat uit een
kleurspoeling, verfspoeling, highlights, lowlights en haarverf.

Nadere informatie over kleurspoeling

Een kleurspoeling is uitwasbaar! Dit is een milde, tijdelijke werkzame behandeling om het haar een ander kleur te geven. De producten hechten zich aan de buitenkant van de haarschacht met verf die niet in de haarschacht kan doordringen. Hierbij wordt enkel de kleur van het haar versterkt en het wordt in de loop van enige weken uit het haar gewassen. Je haar neemt zijn oorspronkelijk haarkleur weer aan.

Nadere informatie over haarkleuring-verf

Bij het verven van het haar dringt de kleur in de haarschacht en 
“Permanente” haarkleur producten bestaan uit twee componenten die voor het aanbrengen samengevoegd worden.

Een permanent haarkleur product dringt diep in de haarschacht door en is blijvend. Als de kleur niet bevalt, dan kan men het niet uit het haar wassen. Men moet helaas wachten tot het uitgegroeid is of opnieuw een poging wagen om het wederom te verven!


De haarkleur blijft in het haar tot deze uitgegroeid is. Men moet regelmatig de uitgroei bijverven (elke vier tot zes weken) om een mooi resultaat te behouden (je natuurlijke haar groeit gemiddeld een centimeter per maand).

De meeste permanente haarkleuringen gebruiken een twee-stappen-proces, dat vaak gelijkmatig plaatsvindt. De eerste stap is de natuurlijke haarkleur verwijderen en de tweede stap is de nieuwe haarkleur aanbrengen.

Waarom Sarah Jane’s Hair?

  • Persoonlijke aandacht
  • Professionele producten
  • Gezelligheid, aandacht en professionaliteit
  • Altijd een kop lekkere verse koffie of thee.
  • Altijd een vaste, betrokken haarstylist