Sarah-Jane is ook trots eigenaar van een erkend leerbedrijf, waar ze jonge talenten opleidt en begeleidt in de kunst van het kappersvak. Haar toewijding aan het delen van kennis en het vormen van de volgende generatie kappers is ongeëvenaard.

Ontdek de geheimen van Prachtig Black, Natural en Mixed Hair tijdens de Spetterende Workshop met Kapper Sarah-Jane Homoet.

Ben je klaar om de schoonheid van black- en mixed hair naar nieuwe hoogten te tillen? Dan is deze workshop een absolute must-attend gelegenheid! Op donderdag 21 september en donderdag 19 oktober 2023 van 18:30 tot 20:30 uur verwelkomen we jou en de jonge generatie met black- en mixed hair om deel te nemen aan een inspirerende avond vol kennis, begeleiding en advies van de gerenommeerde kapper, Sarah-Jane Homoet.

Binnenkort zal Sarah-Jane weer van start gaan met halfjaarlijkse opleidingen voor kappers in Nederland. Elke groep bestaat uit maximaal 6 personen, waardoor een intieme en persoonlijke leerervaring gegarandeerd is. Als deelnemer aan deze exclusieve trainingen krijg je de unieke kans om te leren van de allerbeste in het vak.

Meld je nu aan

Ontdek de geheimen van Prachtig Black, Natural en Mixed Hair tijdens de Spetterende Workshop met Kapper Sarah-Jane Homoet.

WORKSHOP
Black, Natural en Mixed Hair

21 september 2023
18:30 tot 20:30 uur

Waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw plek voor deze sprankelende workshop en begin aan een reis naar haarverzorgingsexpertise en zelfvertrouwen.

WORKSHOP
Black, Natural en Mixed Hair

19 oktober 2023
18:30 tot 20:30 uur

Waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw plek voor deze sprankelende workshop en begin aan een reis naar haarverzorgingsexpertise en zelfvertrouwen.

WAAROM DEZE WORKSHOP?

Specifiek gericht op Black, Natural en Mixed Hair

Leer essentiële verzorgingstechnieken

Breng je haarverzorging kennis naar een hoger niveau

Workshop van 2 uur

Inspirerende avond vol kennis, begeleiding en advies

Inclusief leuke goodiebag

Lokatie Amsterdam (Bos en Lommer)

Tijdens deze workshop word je ondergedompeld in een wereld van haarverzorging, stylingtips en de juiste producten voor black- en mixed hair. Of je nu een ouder bent van een kind met mixed- of blackhair of zelf volwassen bent, deze workshop biedt waardevolle inzichten voor iedereen die streeft naar het bereiken van prachtig en gezond haar.

Van 18:30 tot 20:30 uur zul je Sarah-Jane Homoet in actie zien terwijl ze haar uitgebreide kennis en ervaring deelt. Leer essentiële verzorgingstechnieken en ontdek de geheimen achter het creëren van prachtige kapsels die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.

Deelnemers kosten bedragen € 199,- excl. btw (€ 240,79 incl. btw). Dit is een unieke kans om toegang te krijgen tot de expertise van een gepassioneerde professional in een intieme en persoonlijke setting. Inclusief goodiebag met verzorgingsproducten en stylingsmaterialen ter waarde van € 75,-.

Waar wacht je nog op? Reserveer nu jouw plek voor deze sprankelende workshop en begin aan een reis naar haarverzorgingsexpertise en zelfvertrouwen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang om je aan te melden!

Meld je vandaag nog aan en wees gereed om de schoonheid en potentie van black- en mixed hair te omarmen onder de begeleiding van de geprezen kapper, Sarah-Jane Homoet. Verzeker jezelf van een plek en maak je klaar om te stralen!

Voor vragen of verdere informatie kun je altijd contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op donderdag 21 september en 19 oktober 2023 voor een onvergetelijke avond vol kapperskunst en empowerment!

AANMELDEN WORKSHOP