Er is een nieuwsitem verschenen in de Kolenkitkrant – editie Zomer 2023
Graag stelt Sarah-Jane zich voor. Sinds 2002 is Sarah-Jane de trotse eigenaar van Sarah-Jane’s Hairfashion. Onlangs vierde zij haar 21 jarig jubileum. Wat haar drijfsfeer in het kappersvak is, vertelt zij zelf. In 1986 begon ik met het kappersvak. Sinds 1988 ben ik gediplomeerd in het dames- en herenvak en in Europees en Blackhair.

Met liefde en passie kan ik mijn vak uitoefenen en bedenk en maak ik mooie creaties voor mijn klanten. Mijn specialisatie als vakbekwaam kapster in black hair kwam door de diverse cursussen die ik volgde en het leren van nieuwe technieken. Door het reizen naar Londen, Parijs en America kon ik ook mijn netwerk vergroten. Het is fijn om breed georiënteerd te zijn en iedereen te kunnen bedienen die niet overal terecht kan. Mijn specialisatie is black/mixed en natural hair. Kinderen zijn ook van harte welkom. De kinderen voelen zich in mijn kapsalon op hun gemak. Ook ben ik een erkend leerbedrijf en al jaren lid van de ANKO. Naast dat ik breed georiënteerd ben spreek ik diverse talen en maak daardoor snel contact met klanten. Een kopje koffie, thee of sap staat tijdens de behandeling altijd klaar!

Sarah-Jane’s Heart & Hairfashion heeft onlangs een innovatief product op de markt gebracht. Het is een natuurlijk product voor dames, heren en kinderen. Het is bestemd voor haar en huid genaamd: YOU’RE WORTY; U bent waardevol!

Vervolgens verzorg ik sinds kort workshops over gemixt en krullend haar. Er is grote behoefte naar kennis en vaardigheid bij ouders en kinderen die graag willen weten hoe het haar behandeld moet worden. De juiste producten en behandeling zijn hierbij van groot belang. Het zelfvertrouwen krijgt een grote boost dat elk type haar goed te behandelen met de juiste verzorgingsproducten.