Met grote trots en dankbaarheid wil ik kennis geven van het heugelijk feit, dat ik op zaterdag 15 juli 2023 mijn 21 jarig jubileum van de kapsalon zal vieren.
Dit wil ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Door uw trouw en loyaliteit aan mij als haarstylist heb ik dit mooie beroep kunnen uitoefenen. Ook in de moeilijke periode van corona en lock-down van de kapsalon heeft u mij er doorheen gesteund door erna terug te komen. Ik wil u hiervoor hartelijk danken en samen met u dit 21-jarig jubileum vieren.

Jubileumborrel Sarah-Jane’s Hair & Heart Fashion

U bent van harte uitgenodigd op zaterdag 15 july van 14:00 tot 18:00 uur om samen met mij een hapje en drankje te nuttigen. Ik hoop dat ik nog heel lang dit mooie vak kan blijven uitoefenen en ik haarstylist mag zijn.
Laat u mij weten als u komt, door op dit nieuwsbericht te reageren of te bellen? Dit in verband met de catering. Alvast bedankt voor uw medewerking.